Banner hirdetés - Hirdessen velünkBezár
==> BannerHirdetés <==
Hirdetése, bannere
1 MILLIÓ alkalommal
jelenhet meg velünk.
E-mail hirdetés - hirdetessen még hatékonyabban, hogy hirdetése még több emberhez eljusson!
ApróCENTRUM - Ingyenes apróhirdetés percek alatt, több apróhirdetési oldalon is


 Apróhirdetés INGYEN   Saját honlap percek alatt   Linktár   Cégkatalógus   Hírek   Kapcsolat 

Apróhirdetés feladás

Felhasználási feltételek

Miért válasszon minket

Hirdetés kiemelés

E-mail kiemelés


 Saját honlap percek alatt

Hirdetõink honlapjai

Regisztráció

Hirdetésfigyelő

Statisztikák

MultiApró

 
Szavazás

Mennyire tetszik oldalunk?
Szuper
Nagyon jó
Láttam már jobbat is
Nem tetszik
Az ötlet nagyon jó
A szavazás állása


 

    


Saját honlap percek alatt

Rendszerünk segítségével bárki egyszerűen, percek alatt megszerkesztheti saját ApróCentrumos  honlapját, vagy hirdetéséhez létrehozhat, csatolhat olyan honlapot, ahol részletesebb tájékoztatót, információt adhat látogatóinak a meghirdetett térmékeiről, szolgáltatásairól.

Honlapjához egyedülálló módon profi kinézetet is választhat. 30 előre elkészített alap kinézet sablonból, 250 felé fejlécből és közel 200 féle menü sablonból választva állíthatja össze honlapja kinézetét.
Olyan profi honlapot szerkeszthet pár perc alatt, amelyért mások akár százezreket is fizetnek.
Az elõre elkészített számos kinézet sablon és grafikai elem kombinációjának köszönhetõen kb. 1.500.000 féle variáció választható, így biztos lehet abban, hogy honlapja egyedire sikerül majd.

Hogy mennyire egyszerű a honlap elkészítése? Tekintse meg animált bemutatónkat és bizonyosodjon meg róla.

Ahhoz, hogy honlapot tudjon létrehozni, regisztrálnia kell a bal oldali "Regisztráció"-ra, vagy a következő linkre kattintva: REGISZTRÁCIÓ.
A regisztráció egyszerű, pár alap adat megadásával 1 perc alatt meg van.
A regisztrált felhasználó akár 5 honlapot is létrehozhat, és ezen honlapokat bármelyik hirdetéséhez csatolhatja. Arra azonban figyeljen oda, hogy hirdetéseit úgy adja fel, hogy közben be legyen jelentkezve bal oldali "Belépés" box segítségével. Ellenkező esetben rendszerünk nem tudja beazonosítani, hogy a feladott hirdetés melyik regisztrált felhasználóhoz tartozik.

A regisztráció további előnyei:
A regisztrált felhasználónak a hirdetés feladása során rendszerünk már automatikusan behelyettesíti a regisztrációkor megadott alap adatokat (név, cím, e-mail cím, telefon stb.), így nem kell minden egyes hirdetés feladáskor ezen adatokat újból megadni, továbbá a regisztrált felhasználó bármikor egyszerűen módosíthatja, vagy törölhetik hirdetéseit, elég csak a bejelentkezést követően a "Hirdetéseim" linkre kattintani.
Legfőképp azoknak ajánljuk a regisztrációt, akik több hirdetést adnak fel, így aktív hirdetéseiket bármikor egyszerűen nyomon követhetik, esetlegesen azokat bármikor módosítani, törölni tudják.


Rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy a hirdetések feladása során is lehetősége van arra is, hogy hirdetéséhez nagyon egyszerűen saját honlapot is létrehozzon, csatoljon, így megoszthatja gondolatait, tapasztalatait azokkal, akikhez célozza hirdetését, esetlegesen meggyőzheti őket, miért válasszák az Ön által hirdetett terméket, szolgáltatást. Hirdetése a látogatók számára nem csupán egy egyszerű hirdetés marad, hanem egy olyan hirdetés, információbázis, ahová érdemes nap, mint nap visszatérni, így hirdetése jóval hatékonyabb lehet, mint egy normál hirdetés.

Partnerprogram, banner csere | Partnereink  |  Ingyenes hirdetés feladás | Linktár | Cégkatalógus


Ingyenes apróhirdetés percek alatt - linktár, link adatbázis, cégtár - cégadatbázis, Hírportál - MultiApró csoport >>

Weblink Linkgyűjtemény EU domain, HU domain név, webhosting, kamera, zászló, videomegfigyelés, antikvárium, baseballsapka

Magyar Honlap LinkekApróhirdetés.wyw.hu - ApróhirdetésekTopSite.hu - A web legjobbjai.


Powered by iDream